Skip to main content

Team

Onze pedagogisch medewerkers zijn gekwalificeerd conform de CAO Kinderopvang en beschikken over een geldig VOG (verklaring omtrent gedrag). De pedagogisch medewerkers zorgen voor een breed aanbod aan activiteiten voor kinderen om zich op lichamelijk, zintuiglijk, spraak en taal, cognitief en emotioneel gebied te ontwikkelen.

Een belangrijk uitgangspunt voor onze medewerkers is om het kind, de ouders en collega’s te behandelen zoals jezelf ook behandeld wenst te worden. Ook zijn ze zich bewust van hun voorbeeldfunctie, omdat kinderen op jonge leeftijd vooral leren door af te kijken wat er in hun directe omgeving gebeurt.

Carla van Wingerden

Mijn naam is Carla van Wingerden en ik heb zelf 2 kinderen. Ik heb de opleiding MDGO-Agogisch-werk gevolgd en ben daarna werkzaam geweest op 2 kinderdagverblijven in de regio, beide keren op een peutergroep. Sinds januari 2018: Pedagogisch medewerker bij Peuteropvang d'Eve;aer. In eerste instantie was inval voor een zieke collega. Dat was voor mij een mooie gelegenheid om te kijken of ik het werken met de peuters nog wel leuk zou vinden, na er jaren uit te zijn geweest. Vanaf de eerste minuut voelde ik me weer op mijn plek. Ik vind het werken op Peuteropvang d’Evelaer geweldig. Leuke omgeving, leuk klein, knus en gezellig team. Favoriete moment van de dag: met de kinderen in de kring. Het zingen, de spelletjes, de enthousiaste gezichtjes. Een goed begin van een gezellige ochtend. 

Femke Zuidervaart

Ik ben Femke Zuidervaart, ik ben getrouwd en we hebben 3 kinderen. Ik heb Spw gedaan. Ik heb 14 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt, op een verticale groep. Mijn kinderen hebben alle 3 zelf bij d’Evelaer gezeten dus toen deze vacature voorbij kwam werd ik meteen heel blij en heb ik meteen gesolliciteerd. Het leuke aan d’Evelaer vind ik het kleinschalige. We hebben een heel gezellig team. 

Debby van leeuwen

Mijn naam is Debby van leeuwen, 31 jaar oud, geboren in Heemskerk en nu woonachtig in Assendelft met mijn vriend, dochter en zoon. Ik werk al 15 jaar in de kinderopvang en per 1 september 2021 zal ik het team komen versterken bij d'Evelaer. Mijn hobby's zijn fotografie en leuke dingen doen met mijn gezin & vrienden. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten! Tot snel!

Patricia van der Aa

Ik ben Patricia van der Aa en heb zelf 2 dochters. Opleiding: SPW-MDGO-onderwijsassistent Voordat ik bij Peuteropvang d’Evelaer kwam werken, heb ik 15 jaar op een BSO gewerkt met kinderen van 4 t/m 12 jaar. Dit heb ik gecombineerd met het werken als onderwijsassistent, TSO-medewerker en invalkracht op het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal. In september 2018 kreeg ik de kans om de overstap te maken naar Peuteropvang d’Evelaer. En daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Ik geniet elke dag weer van de peuters en van de stappen die ze maken. Net zoals van de fijne sfeer. Favoriete moment van de dag: de kring.

Lisa de Wit

Ik ben Lisa de Wit en ik ben 33 jaar. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Beide hebben ze op de peuterspeelzaal d'Evelaer gezeten. Zelf ben ik begonnen als stagiaire in 2007 en heb er daarna een aantal jaar gewerkt. Tussendoor heb ik ergens anders gewerkt maar ik ben meerdere keren terug gekomen om in te vallen. Sinds juni 2022 werk ik nu voor vast 5 ochtenden. Ik vind het erg leuk om te werken met de peuters bij d'Evelaer vanwege de uitdaging en de ontwikkeling van de peuters mee te maken. Een ochtend bij d’Evelaer is nooit hetzelfde, dat maakt het zo leuk!

Lia Reijnders-v.Galen

Mijn naam is Lia Reijnders-v.Galen Ik heb 3 kinderen, die alle 3 het huis al uit zijn en heb 1 kleinkind. Ondertussen werk ik sinds 2007 bij d' Evelaer, eerst een jaar als inval en later in vaste dienst. Ik ben pedagogisch medewerker voor 3 ochtenden. Het kleinschalige van d' Evelaer vind ik zelf erg prettig, mede doordat je bijna iedereen wel kent (kinderen, ouders en personeel). Het werken met kinderen geeft mij veel voldoening. Ik heb niet specifiek een bepaald moment wat mijn favoriet is, ik geniet vooral van reactie/actie van kinderen.