Skip to main content

Oudercommissie

De oudercommissie heeft als doel de belangen van de kinderen en de ouders van de locatie(s) waar de oudercommissie aan verbonden is zo goed mogelijk te behartigen en de ouders te vertegenwoordigen.

De oudercommissie (bestaande uit een aantal ouders en een pedagogisch medewerker) komt tenminste viermaal per jaar bij elkaar en bespreekt de lopende zaken en punten die vanuit de ouders naar voren komen. Ook wordt advies gegeven over punten die door het team worden aangedragen. Verder helpt de oudercommissie bij het organiseren van een aantal gezamenlijke activiteiten en themabijeenkomsten.

De overheid stelt de richtlijnen vast waaraan de oudercommissie moet voldoen. Voor contact met oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Joyce Schilder

Hallo! Mijn naam is Joyce Schilder en ik ben de moeder van Lenn (3 jaar) en Juna (5 maanden). Samen met mijn man Nico en onze twee katten wonen we in de wijk Waterakkers. Ik heb mij aangemeld bij de oudercommissie omdat ik graag wil helpen en ondersteunen waar nodig. Samen kom je op nieuwe ideeën en leer je elkaar op een andere manier kennen.

Lydia van Amersfoort

Beste ouders,

Vanaf maart zal ik de oudercommissie ondersteunen en helpen bij het organiseren van festiviteiten voor de peuteropvang. Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben Lydia van Amersfoort en 31 jaar. Samen met mijn partner wonen wij samen met onze 2 dochters, Filou en Mette, in Heemskerk. Filou gaat iedere woensdagochtend naar de Evelaer waar ze het heel erg naar haar zin heeft! Wie weet tot snel! Groetjes Lydia

Kristel Nagel-Eggink

Beste ouders, 

Ik ben Kristel Nagel-Eggink. Ik woon samen met mijn man en twee dochters, Florine en Julot, in Heemskerk. Onze meiden gaan elke maandag en woensdag naar de peuteropvang. Florine gaat nu 1,5 jaar met veel plezier naar ‘schooltje’ toe, Julot is net begonnen en die moet nog een beetje wennen!

Vanaf maart zal ik, net als Lydia, de oudercommissie ondersteunen en helpen bij het organiseren van festiviteiten voor de peuteropvang. 

Groetjes Kristel

Iris de Vriend

Hoi! Mijn naam is Iris de Vriend en sinds september’23 maak ik deel uit van de oudercommissie. Ik woon in Heemskerk samen met mijn man Richard en twee dochters. Elena van 2,5 jaar en Nienke van 1 jaar. Elena gaat inmiddels nu een paar maanden naar d’Evelaer, ze heeft het erg naar haar zin. Kleine zus Nienke kan niet wachten tot ze mag starten. Ik vind het leuk om mee te denken en samen op nieuwe ideeën te komen, dus zo hoop ik mijn steentje te kunnen bij dragen binnen de oudercommissie.