Skip to main content
  • Oudercommissie

De ouders worden onder meer bij Peuteropvang d’Evelaer betrokken middels de oudercommissie. De oudercommissie heeft als doel de belangen van de kinderen en de ouders van de locatie(s) waar de oudercommissie aan verbonden is zo goed mogelijk te behartigen en de ouders te vertegenwoordigen.

De oudercommissie (bestaande uit ouders en coördinator) komt tenminste viermaal per jaar bij elkaar en bespreekt de lopende zaken en punten die vanuit de ouders naar voren komen. Ook wordt advies gegeven over punten die door het team worden aangedragen. Verder helpt de oudercommissie bij het organiseren van een aantal gezamenlijke activiteiten en themabijeenkomsten.

De overheid stelt de richtlijnen vast waaraan de oudercommissie moet voldoen. De coördinator van de Peuteropvang kan u in contact brengen met de leden van de oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leon Kerdijk

Mijn naam is Leon Kerdijk, ben 37 jaar en woonachtig in Heemskerk aan de rand van het centrum. Daar woon ik samen met mijn vrouw Wendy en onze drie dochters Liv (4), Fae (2) en Noia (1). Soms is het erg druk, maar bovenal flink genieten van onze dochters. Liv is ruim 2 jaar geleden begonnen op d'Evelaer, maar is inmiddels overgegaan naar de basisschool. Nu gaat Fae elke maandag en vrijdag naar de peuteropvang, locatie De Zilvermeeuw. Het leek mij leuk om de oudercommissie te kunnen helpen, omdat het ook de kracht is van een opvang zoals d'Evelaer, immers, vele handen maken licht werk.

Joyce Schilder

Hallo! Mijn naam is Joyce Schilder en ik ben de moeder van Lenn (3 jaar) en Juna (5 maanden). Samen met mijn man Nico en onze twee katten wonen we in de wijk Waterakkers. Ik heb mij aangemeld bij de oudercommissie omdat ik graag wil helpen en ondersteunen waar nodig. Samen kom je op nieuwe ideeën en leer je elkaar op een andere manier kennen.

Lydia van Amersfoort

Beste ouders,

Vanaf maart zal ik de oudercommissie ondersteunen en helpen bij het organiseren van festiviteiten voor de peuteropvang. Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben Lydia van Amersfoort en 31 jaar. Samen met mijn partner wonen wij samen met onze 2 dochters, Filou en Mette, in Heemskerk. Filou gaat iedere woensdagochtend naar de Evelaer waar ze het heel erg naar haar zin heeft! Wie weet tot snel! Groetjes Lydia

Kristel Nagel-Eggink

Beste ouders, 

Ik ben Kristel Nagel-Eggink. Ik woon samen met mijn man en twee dochters, Florine en Julot, in Heemskerk. Onze meiden gaan elke maandag en woensdag naar de peuteropvang. Florine gaat nu 1,5 jaar met veel plezier naar ‘schooltje’ toe, Julot is net begonnen en die moet nog een beetje wennen!

Vanaf maart zal ik, net als Lydia, de oudercommissie ondersteunen en helpen bij het organiseren van festiviteiten voor de peuteropvang. 

Groetjes Kristel