• Oudercommissie

De ouders worden onder meer bij Peuteropvang d’Evelaer betrokken middels de oudercommissie. De oudercommissie heeft als doel de belangen van de kinderen en de ouders van de locatie(s) waar de oudercommissie aan verbonden is zo goed mogelijk te behartigen en de ouders te vertegenwoordigen.

De oudercommissie (bestaande uit ouders en coördinator) komt tenminste viermaal per jaar bij elkaar en bespreekt de lopende zaken en punten die vanuit de ouders naar voren komen. Ook wordt advies gegeven over punten die door het team worden aangedragen. Verder helpt de oudercommissie bij het organiseren van een aantal gezamenlijke activiteiten en themabijeenkomsten.

De overheid stelt de richtlijnen vast waaraan de oudercommissie moet voldoen. De coördinator van de Peuteropvang kan u in contact brengen met de leden van de oudercommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Janneke

Hoi! Mijn naam is Janneke en samen met mijn vriend Kevin hebben we 2 kids: onze boeven Daan (4 jaar) en Floor (2 jaar). Vaak is het een gezellige chaos bij ons thuis of we zijn lekker buiten te vinden. Waarom heb ik voor de oudercommissie gekozen? Ik vind het mooi om mee te denken met d’Evelaer en ik hoop dat alle ouders/verzorgers met ons (de oudercommissie) willen sparren: Wat gaat goed bij d’Evelaer? Wat kan misschien anders? Wat zijn de behoeftes? Etc. Ik ben benieuwd naar jullie input!

Leon Kerdijk

Mijn naam is Leon Kerdijk, ben 37 jaar en woonachtig in Heemskerk aan de rand van het centrum. Daar woon ik samen met mijn vrouw Wendy en onze drie dochters Liv (4), Fae (2) en Noia (1). Soms is het erg druk, maar bovenal flink genieten van onze dochters. Liv is ruim 2 jaar geleden begonnen op d'Evelaer, maar is inmiddels overgegaan naar de basisschool. Nu gaat Fae elke maandag en vrijdag naar de peuteropvang, locatie De Zilvermeeuw. Het leek mij leuk om de oudercommissie te kunnen helpen, omdat het ook de kracht is van een opvang zoals d'Evelaer, immers, vele handen maken licht werk.

Richard Swagerman

Mijn naam is Richard Swagerman en op de foto zijn jullie mij met mijn zoon Kay. Samen met mijn vrouw Kim wonen wij in Breedweer. Kay is 2,5 en hij gaat sinds februari naar d'Evelaer. Gestart op donderdag en nu ook de vrijdag. Zelf heb ik mij aangemeld voor de oudercommissie om ondersteuning te bieden waar dat nodig is.